2022-02-05 07:53:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan meglepetést tartogathat neked ez a hétvége

Napi horoszkóp február 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szombaton mindenki körületted ugrál. A család, a párod lesi a kívánságaidat. Használd ki ezt a kedvező napot, hogy végre te is elmondd nekik, mennyire szereted őket. Ha elakadtál valamivel mostanság, a hétvége első napján szinte varázsütés szerűen simulnak el az akadályok.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szombaton nem lehet okod panaszra: a sors várakozáson felül támogat most téged. Van egy konfliktus, ami sokat nyomasztott az utóbbi időben, és amit nem tudtál eddig meg- és/vagy feloldani. Szombaton váratlan megoldást találhatsz rá.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr pénteken elindult előre, s már szombaton beindítja a dolgaidat. Változtatni akarsz, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezdeni, tedd meg, itt az ideje! A hétvége első napja ugyanis tökéletes alkalom, hogy ne csak gondolkodj, de cselekedj is végre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Minden, amibe szombaton belekezdesz, lassan halad, ámde annál biztosabb lehetsz majd az eredményben. Igaz lehet ez egy okos tervre, de új ismeretségre vagy épp a hétvégi menüre. Utóbbival a párodat is könnyedén leveheted a lábáról. Szerelmes és meghitt este vár rád...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy baráti kapcsolat különösen foglalkoztat szombaton. Igen fontossá vált ugyanis az illető az életedben, és talán többet is jelent már érzelmileg a szimpla barátságnál. Jobb, ha nem teszed ki magadat olyan kísértésnek, aminek aztán képtelen leszel ellenállni...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr pénteken végre előre indult, és innentől jelentősen leegyszerűsíti az életedet azzal, hogy a dolgok mintha könnyedebben működnének körülötted. Egy régóta halogatott döntést is ideje most már meghoznod. Lehet, hogy ez lemondással jár együtt, de mindenképp a javadra válik, ha lépsz és/vagy továbblépsz...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mintha késztetést éreznél rá, hogy „lemérd”, milyen hatást váltasz ki az ellenkező nem tagjaiból. Vigyázz, mert lehet, hogy te csak flörtölgetsz, de a másik komolyan veszi ezt. Persze, ha te új kapcsolatra vágysz, akkor nincs miért óvatosnak lenned! Sőt, adj bele mindent!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan meglepetést tartogathat neked ez a hétvége. Talán már nem vártál semmit az élettől, és épp ez a várakozásmentesség az, ami lehetőséget ad az újdonság beáramlására. Mert onnan jöhet most  a jó, ahonnan egyáltalán nem is remélted...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A csillagok boldogsággal teli napot jeleznek számodra. Főleg akkor, ha sikerül magad mögött hagynod a gondokat, és végre kimozdulsz az otthonod négy fala közül. Mondd ki magadnak hangosan is, hogy mától valóban új életet kezdesz!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szombaton felszabadult és kiegyensúlyozott leszel, ami nagyban hozzájárul, hogy képes vagy meglátni a mindennapok szépségét, és az élet örök csodáját. A csoda nem valami különleges dolog, azt most is az egyszerű dolgokban tapasztalhatod meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne feledd, a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran állj elő azzal, ami bánt téged a párod viselkedésében. Persze, azért se sértődj meg, ha a társad mondja ki az őt zavaró dolgokat. Ez az első lépés, ha javítani szeretnétek a kapcsolaton. Érdemes és megéri!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem ártana egy kis lazítás: hagyd szombaton a házimunkát, és keress inkább valami vidám elfoglaltságot. Például egy családi kirándulás formájában. Vagy, ha hegyet mászni nincs kedved, menjetek a pároddal gyógyfürdőbe és kényeztessétek magatokat a medencékben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: